På Haslev Dyreklinik modtager vi dagligt henvisninger af øjenpatienter fra andre dyrlæger. Udredningen og behandlingen af disse patienter foregår i tæt kontakt med den henvisende dyrlæge.

Inden patienten ankommer til klinikken har vi i langt de fleste tilfælde modtaget journaloplysninger fra den henvisende dyrlæge, så vi er opdateret med sygehistorie, foreløbige kliniske undersøgelser og allerede igangsat behandling.

Efter besøget på klinikken sørger vi for, at henvisende dyrlæge holdes orienteret om undersøgelsen hos os og ligeledes løbende underrettes, såfremt behandlingen forløber over længere tid.

Den henvisende dyrlæge får også adgang til eventuelle laboratorieresultater og billeder fra behandlingsforløbet i det omfang, det har interesse.

Øjenpaneldyrlæger Tommy Hardon og  Michael Wessel har mange års erfaring med diagnosticering, behandling og mikrokirurgi på øjne.

Begge  udfører avancerede øjenoperationer med stor rutine. Vi råder over operationsmikroskop, dermed kan vi lave mikrokirurgi med stor præcision.

Tommy Hardon udfører også øjenundersøgelser og øjenoperationer på heste.