Det siger vores klienter:

Vi bestæber os hele tiden på at gøre vores arbejde så godt og trygt som muligt for dit dyr. Derfor er vi glade for de tilbagemeldinger vi får fra vores klienter efter besøget hos os.

“I sandhed mine kæledyrs bedste venner !!! Vil til enhver tid anbefale andre at gå til Haslev Dyreklinik, for her er det kærligheden til dyrene, der er i højsædet. Sådan føles det i alt fald, hver gang vi skal til serviceeftersyn !!! FEM stjerner til jer ♥”

 

“Dygtig og kompetent!”

 

“Har fået den fineste behandling. Vil til en hver tid anbefale denne klinik.”

 

“Tryg og professionel behandling af min sphynx!”

 

Jeg følte mig velkommen, og velinformeret, da jeg kom lidt akut, fordi hunden var generet i det ene øje. Jeg fik en tid der passede, hunden blev undersøgt, og opereret, alt ved samme besøg, hvilket var afgørende for mig i situationen. Og hundene er frisk og glad igen 🙂 Kan kun anbefales :)”

 

Det er absolut en klinik med dyret i centrum, altid god tid til behandling og information til ejer. Aldrig mødt bedre dyrlæger og fagsygeplejesker”

 

Den bedste anmeldelse herfra. Siger tak for hjælp til en kat med høj feber. Han spiste og drak med det samme da han kom hjem. Var i de bedste hænder. Tak”

 

“Har fået den fineste behandling. Vil til en hver tid anbefale denne klinik”

 

“Super dygtige og meget professionelle. Vi havde ringet rundt til nok 5 forskellige dyrelæger, for at få en tid hurtigt og fortalt om situationen. De havde egentlig ikke nogen tid, men formåede at få klemt os ind lige inden påsken. Super god service og rigtig dygtige folk!”

 

“Fantastisk profesionelle dyrlæger vi føler os altid i gode hænder!”

 

Første gang jeg bruger Haslev dyreklinik men bestemt ikke sidste gang
Tak for god behandling af dyrlæge Tommy”

 

“Kan kun anbefale klinikken til andre. Altid professionelt arbejde. Meget imødekommende. Altid smilende personale selvom der er travlt.”

 

Vi er kommet med vores dyr hos Haslev Dyreklinik igennem rigtig mange år. Vi har altid været tilfredse med deres søde og virkelig kompetente behandling af vores dyr. De kan altid finde tid, når ens dyr pludselig bliver syge eller kommer til skade eller bare har brug for et godt råd. Heldigvis er dyreklinikken forblevet som Haslev dyreklinik altid har været, nemlig et sted ens kæledyr og ejer altid kan føle sig tryg”

 

Hvalpeholdet kan anbefales ?? Meget lærerigt og så er det også hyggeligt.

 

Vores søde Mille (Grand Danois) blev henvist til Tommy fra Haslev Dyreklinik. Alle på klinikken har været fantastiske og har passet på vores guldklump på en god og tryg måde. Tak til jer alle. Kan kun varmt anbefale Haslev Dyreklinik

 

“Vi har aldrig fået andet end en sød og rar behandling på Haslev dyreklinik”

 

“Vi fik en akut tid til Vores Fie som er af Racen Shih Tzu i dag, hun er opereret og alt er gået godt.
Kan varmt anbefale Haslev Dyreklinik”

 

“En rigtig god dyreklinik….;O)))”

 

“Kan kun anbefale klinikken til andre. Altid professionelt arbejde. Meget imødekommende. Altid smilende personale selvom der er travlt. Har haft dyrlæge på Bækvej siden 1993 . En stor tak til jer alle i forbindelse med Bastians store operation. Det hjælper en hel del når der er et godt samarbejde mellem ejer/hund og klinikken, ellers var det aldrig lykkes, at komme på højkant igen.”

 

“Tusind tak for den opmærksomhed I gav os i forbindelse med aflivning af vores elskede hund Emma d.26/9-2016. Den omsorg I viste, betød meget for os. Den måde I håndterede vores sorg og vores ønske, om at give Emma den sidste respekt samt en behagelig afsked med livet, klarede I til UG. Tak”

 

“Det har virkelig været givtigt at deltage i hvalpetræning. Det har været fedt at kunne tage hjem fra træning og træne videre med det vi lærte. Det er dejligt at se hvor meget bedre en hund man får.”

 

“Har kommet her siden jeres start. Og lige siden han startede der har mine hunde haft mest at gøre med Tommy. Her i formiddag hjalp han vor gamle tæve Thora på vej til Regnbueengen på en professionel og ærbødig måde.
Derudover kan jeg fortælle at de har en årligt tilbagevendende nytårs gåtur som vi glæder os til. De har hvalpehold og ja det er et anbefalelsesværdigt sted. Priser ja sådan er det nu…det er vel hverken højt eller lavt men ok set ud fra hvad der tilbydes.”

 

“Rigtig søde mennesker derude, 5 stjerner herfra.
Tak fordi I gjorde vores lille Milo kat bedre.
Han er nu en glad lille killing.”

 

“Stor tak til jer for altid at have taget så meget hensyn til vores dyrlæge-forskrækkede hunde og for at vejlede os så godt i forbindelse med indførelsen af hundene til England.”

 

“Her får man professionel behandling af dit kæledyr og forklaring på en forståelig måde”

 

“Fantastisk kompetent og professionel behandling. Tommy er en yderst empatisk og grundig dyrlæge. Vores første men absolut ikke sidste besøg.”

 

“Fantastisk atmosfære og utrolig rolig klinik at komme ind i. Stort engagement og ikke mindst faglighed. Kører gerne 30 min i bil for at bruge Haslev Dyreklinik”

“God og venlig betjening, tager sig god tid til hundene når de bliver undersøgt, og der er altid tid til lidt godbider” ?

 

 “Tommy har opereret min hests øje. Helt igennem dygtig og professionel behandling. Og en super glad lille hest der ikke har ondt mere.”

 

“Rigtig professionel behandling”

 

“Har altid været super glad for at komme i klinikken. Zappa har altid fået den bedste behandling og de yder en super go service. Tommy er fremragende med hensyn til øjen operationer, han har lavet et flot stykke arbejde på Zappa ? Så kan varmt anbefale stedet.”

 

“Vi er utrolig glade for den behandling vi og vores hund, har fået. Vi er super tilfredse med den vejledning vi har fået og vi har følt at der har været god tid til os. Når vi har været bekymret, er det blevet taget alvorligt og vi har hurtigt fået en tid til samme dag. Vi kan kun anbefale Haslev dyreklinik og dyrlæge David, som opererede vores hund.”

 

“Tusind tak for en god behandling igår.. kørte fra Gislinge (Odsherred ) for at få malous øje behandlet af Tommy… kan kun anbefale stedet”

 

“Haslev dyreklinik er et fantastisk sted. Super søde og meget dygtige mennesker, såvel sekretær , sygeplejersker og dyrlæger.Vi har hvergang fået en meget prof behandling.”

 

“Altid god og kompetent behandling”

 

“Tommy er en meget behagelig dyrlæge, der giver sig rigtig god tid og  forklarer detaljeret om alle undersøgelsernes faser og hvad de betyder”

 

“David er en dejlig dyrlæge og ved hvordan Nova skal tags når hun kommer hos jer. Dejligt man altid bliver mødt med er smil når man kommer hos jer.”

 

Se mere på facebook …… Tjek også vores anmeldelser på google & Trustpilot