Vi bestæber os hele tiden på at gøre vores arbejde så godt og trygt som muligt for dit dyr. Derfor er vi glade for de tilbagemeldinger vi får fra vores klienter efter besøget hos os.


“Dygtig og kompetent!”

“Har fået den fineste behandling. Vil til en hver tid anbefale denne klinik.”

“Tryg og professionel behandling af min sphynx!”

Jeg følte mig velkommen, og velinformeret, da jeg kom lidt akut, fordi hunden var generet i det ene øje. Jeg fik en tid der passede, hunden blev undersøgt, og opereret, alt ved samme besøg, hvilket var afgørende for mig i situationen. Og hundene er frisk og glad igen 🙂 Kan kun anbefales :)”

Det er absolut en klinik med dyret i centrum, altid god tid til behandling og information til ejer. Aldrig mødt bedre dyrlæger og fagsygeplejesker”

Den bedste anmeldelse herfra. Siger tak for hjælp til en kat med høj feber. Han spiste og drak med det samme da han kom hjem. Var i de bedste hænder. Tak”

“Har fået den fineste behandling. Vil til en hver tid anbefale denne klinik”

“Super dygtige og meget professionelle. Vi havde ringet rundt til nok 5 forskellige dyrelæger, for at få en tid hurtigt og fortalt om situationen. De havde egentlig ikke nogen tid, men formåede at få klemt os ind lige inden påsken. Super god service og rigtig dygtige folk!”

“Fantastisk profesionelle dyrlæger vi føler os altid i gode hænder!”

“Se mere på facebook …… Tjek også vores anmeldelser på google & Trustpilot