HVEM ER VI?

Tommy Hardon
Øjenpaneldyrlæge og klinikejer

Uddannet dyrlæge i 1991 og ejer af klinikken 2012. Fagområder øjensygdomme, kirurgi og parasitære sygdomme. Tommy er uddannet øjenpaneldyrlæge og godkendt af Den Danske Dyrlægeforening og ECVO til at diagnosticere arvelige øjenlidelser hos hunde og katte. Tommy blev i 2022 Master i øjenlidelser. 

Michael Wessel
Øjenpaneldyrlæge og Fagdyrlæge

Uddannet dyrlæge 2004. Michael blev ansat på klinikken februar 2021.Certificeret onkolog februar 2020. Fagområder er kræftsygdomme, herunder kemobehandling og kirurgi, Michael blev uddannet øjenpaneldyrlæge 2022 er godkendt af Den Danske Dyrlægeforening og ECVO til at diagnosticere arvelige øjenlidelser hos hunde og katte. 

Dorthe Sørensen
Dyrlæge

Dorthe er ansat på klinikken i 1996. Har i 2013 bestået en 2 årig efteruddannelse som GP CertSam indenfor medicinsk område og i 2017 endnu en 2 årig uddannelse som GP Cert Derm indenfor hudlidelser. Dorthes fagområder er medicinske sygdomme og hudlidelser.

Stine Kjølsted
Dyrlæge

Stine er ansat i vikariat april 2023. Interesseområder er tandpatienter og kattelidelser. Stine blev uddannet i 2018. 

Lykke Nielsen
Aut. Fagveterinærsygeplejerske

Lykke er Aut. veterinærsygeplejerske uddannet i 1994 og ansat på klinikken i 1996. Uddannet Fagvsp 2005 i i klinisk etologi og uddannet Fagvsp 2015 i anæstesi hos smådyr. Lykke assisterer ved operationer og er medansvarlig for narkosepatienter og indlagte patienter. Interesseområder anæstesi, smertebehandling og adfærd. Lykke står for vores hvalpetræning og adfærdskonsultationer.

Lone Bakstad
Aut. Vetrinærsygeplejerske

Lone er Aut. veterinærsygeplejerske fra Haslev Dyreklinik og ansat på klinikken igen 2021. Lone har mange års erfaring indenfor ernæring af både syge og raske dyr og derfor kan give dig kyndig rådgivning om fodring af dit kæledyr. Interesseområde er ernæring. Lone er ansvarlig for foder og reception. Det vil også oftest være Lone du møder i receptionen når du ankommer til klinikken.

Sabrina Haake
Aut, Fagveterinærsygeplejerske

Sabrina er Aut. veterinærsygeplejerske, uddannet i Tyskland og ansat på klinikken februar 2023. Uddannet FagVsp i klinisk ernæring i 2022. Sabrina er medansvarlig for tandpatienter og vil oftest være den der renser tænder på dit kæledyr. Sabrina er ansvarlig for vores laboratorie. Sabrina har efteruddannelse i ernæring og kan derfor give dig kyndig vejledning vedr. ernæring af dit kæledyr

Camilla Hansen
Veterinærsygeplejerske Elev

Camilla er ansat som veterinærsygeplejerske elev fra sept. 2020 til marts 2024. Camilla er under oplæring som VSP og vil være at finde rundt omkring på klinikken.

Isabell Fjordhøj
Veterinærsygeplejerske Elev

Isabell er ansat som veterinærsygeplejerske elev fra Juni 2023. og 3 år frem. Isabell er under oplæring som VSP og vil være at finde rundt omkring på klinikken.

Patricia Nielsen
Klinikassistent

Patricia er ansat på klinikken 2020 og er vores uvurderlige alt mulig hjælp, som samtidig sørger for at holde klinikken ren og pæn så ikke der spredes smitte. Patricia har en stor kærlighed til store såvel som små dyr, både bevingede, skællede og de pelsklædte.